Načelnik Općine Posedarje, svim vlasnicima/investitorima nezakonito izgrađenih zgrada na području Općine Posedarje, objavljuje:

Javni poziv za legalizaciju
nezakonito izgrađenih zgrada upućen


Vlasnicima/investitorima nezakonito izgrađenih zgrada da Zadarskoj Županiji, Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnja (Brne Krnautića 13, Zadar) podnesu Zahtjev za izdavanje rješenja o izvedenom stanju.

Zahtjev se podnosi najkasnije do 30. lipnja 2013. godine i protekom tog roka zahtjev se više ne može podnijeti.

U skladu skladu s člankom 44. Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama (''Narodne novine'' 86/2012) Općina Posedarje objavljuje ovaj javni poziv upućen vlasnicima/investitorima nezakonito izgrađenih zgrada radi podnošenja zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju.

Pozivaju se vlasnici/investitori nezakonito izgrađenih zgrada da Uredu državne uprave u Zadarskoj županiji podnesu zahtjev za izdavanje rješenja o izvedenom stanju.

Navedeni zahtjev podnosi se najkasnije do 30. lipnja 2013. godine i nakon proteka tog roka ne može se više podnijeti. Iznimno, zahtjev za donošenje rješenja o izvedenom stanju za ozakonjenje nezakonito izgrađene zgrade za koju je građevinski inspektor donio rješenje za uklanjanje do dana stupanja na snagu ovoga Zakona podnosi se najkasnije do 31. prosinca 2012. i nakon proteka tog roka ne može se više podnijeti.

Zahtjev za donošenje rješenja o izvedenom stanju podnesen nakon 30. lipnja 2013. odbacuje se rješenjem.

 

NAČELNIK OPĆINE POSEDARJE

Ivica Zurak

logo desno 1122

Video

Vremenska prognoza

Partly cloudy

26°C

Posedarje

Partly cloudy
Wind: W at 17.70 km/h
Saturday
Mostly sunny
21°C / 30°C
Sunday
Sunny
20°C / 29°C
Monday
Thunderstorms
20°C / 30°C

Tko je online 

Imamo 34 gostiju i nema članova online

Scroll to top